ePackage

Termeni si conditii

Livrare:

Vânzătorul se obligă să livreze bunurile comandate către cumpărator. Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare. Vânzatorul va efectua livrarea bunurilor și serviciilor numai pe teritoriul României. Termenul de livrare este intre 24 si 72 de ore lucratoare dupa finalizarea comenzii.

 

Factura:

Facturile vor fi emise pe e-mail, imediat ce comanda a fost expediată.

Comenzile online:

Dacă comanda este plasată online, un sumar al comenzii este emis imediat. Acest e-mail confirmă primirea comenzii de către companie; cu toate acestea nu servește drept garanție că, compania va putea furniza toate articolele comenzii. Dacă compania nu poate accepta sau executa comandă din orice motiv, va fi contactat clientul.

Sumarul comenzii emis de către site nu servește drept confirmare obligatorie a comenzii.

Prețul:

Prețul final plătit de client este format din prețul produsului + cheltuielile de expediție. Prețurile de livrare sunt detaliate pe site. Toate prețurile aferente produselor și serviciilor comercializate prin intermediul site-ului https://epackage.ro, sunt exprimate in Lei. La finalizarea comenzii pe site se adauga automat si TVA 19%.

Produse: 

Produsele de pe site nu contin TVA in pretul afisat.

Retur produse:

Produsele achizitionate de pe https://epackage.ro  se pot returna  daca acestea nu au fost folosite ( fara a se rupe eticheta, fara a se folosi produsele si fara a se deteriora ambalajul original ). Daca produsele returnate vor avea urme de folosinta  atunci clientul nu poate sa returneze aceste produse.

Daca produsele indeplinesc conditiile de mai sus se pot returna timp de 14 zile de la plasearea comezii. Costurile aferente returnatii produselor vor fi suportate de client.