0729634557 contact@epackage.ro
Selectează o Pagină

   Experiența și devotamentul stau la baza echipei Epackage.
Deși pare un proces destul de simplu, pentru ambalarea corectă a produselor, trebuie să respecți o mulțime de reguli.
Fie că vrei să protejezi produsele care urmează a fi distribuite, să depozitezi lucrurile pe care nu le mai folosești în casă sau produsele aflate pe rafturile magazinelor, trebuie să alegi corespunzător tipul de hârtie din care este confecționat materialul.
Dar nu îți face griji, ne ocupăm noi de alegerea celei mai potrivite modalități de ambalare!
Serviciile noastre nu includ doar fabricarea cutiilor necesare ambalării produselor tale, astfel că acordăm o importanță deosebită întregului proces de evaluare a nevoilor tale.
Știm că fiecare produs care urmează a fi livrat sau depozitat are caracteristici diferite: fragilitate, condiții speciale de transport și de păstrare în depozite, așadar toate aceste variabile au nevoie de o analiză atentă din partea noastră. Ne dedicăm tot timpul și toată cunoașterea pentru a livra servicii ireproșabile și consiliere pe întreg parcursul colaborării.
Odată ce am înțeles cerințele tale, conturăm întreg procesul de ambalare.
Primul pas constă în trasarea fișei tehnice care trebuie să conțină toate detaliile produsului. Mai apoi, cu ajutorul măiestriei personalului nostru dedicat, atent și implicat, trasăm desenul tehnic. În această etapă, creativitatea își face simțită prezența. Gândim întreg proiectul, până la cele mai mici detalii. Pentru că nu-i așa? Detaliile fac diferența.  
Așadar, alegem dimensiunea ideală pentru livrarea sau depozitarea produselor tale și numărul de straturi de hârtie din care este confecționat materialul.
Iar în cazul în care acestea urmează să aibă și rol comercial, în plus față de cel de protecție, le putem personaliza cu mesaje, informații sau imagini!
Un lucru este cert: de la noi poți pleca doar mulțumit! Alături de noi, totul este mai ușor!
Împreună livrăm zâmbete!

0
    0
    Cosul de cumparaturi
    Cosul tau este golInapoi in magazin